Kezdőlap » Szépség-Divat » Pro Curl automata hajgöndörítő


        

Pro Curl automata hajgöndörítő

Perfect Curl Secret

 

Cikkszám: 1001
Eredeti ár: 34 500 Ft
Akciós ár:
11 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék részletei

Teljesen automatikus hajgöndörítő,  egyedi, trendteremtő és lenyűgöző.

Választható fokozattal, lágy vagy erős göndörítés.

 

A 21. század technológiai tudását felvonultató és a felhasználók igényeit maradéktalanul figyelembe vevő eszköz újraírja a hajformázás történelemkönyvét.

A játszi könnyedséggel használható 3 lépéses göndörítő technológiát szinte bárki azonnal elsajátíthatja. Helyezd a hajat a formázó rendszerre, zárd össze az eszközt és indítsd el. Pár másodperc múlva pedig készek is az áhított fürtök.

Hölgyeim, göndör hajkorona percek alatt!

Imádni fogják az új frizurát

Pro Curl automata hajgöndörítő

34.500 Ft helyett 11.990 Ft-ért!


A speciális motor technológiával rendelkezik. Az újítás lényege, hogy az általános szénkefés motorokkal szemben mágneses motorral rendelkezik, így küszöbölve ki az élettartamot és a hatékonyságot csökkentő motorikus súrlódást. A hajformázóknál elsőként debütáló speciális technológiával így a motor súlya csökken, az eszközben fellépő nem kívánatos rezgés mérséklődik, az élettartam pedig 10 000 órára növekszik.

Folyamatos hőkontroll
 A garantált hőstabilitást lehetővé tévő rendszerrel mindig az optimális hőtartományban dolgozhatunk azzal együtt, hogy a legfejlettebb fűtőrendszerével pillanatok alatt munkakésszé válik eszközünk.

Az első igazán környezetbarát eszköz
A hosszú élettartamú, alacsonyabb motorikus súrlódással működő új konstrukciójú motor kevesebb energiát fogyaszt.A 10000 óra működési idővel kombinálva egy átlagos készülék élettartamának a többszörösét garantálja, ezzel is óvva a környezet terhelését.

Ergonómikus konstrukció
Az ergonómia úgy van kialakítva hogy eszközt használó fodrászok vagy felhasználók csukló és kar terhelése minimalizálódjon. A súlycsökkentésre és az anatómiai ismeretek alapján nyugvó fogórész fejlesztések évről évre örvendeztetik meg a vásárlókat újabbnál újabb eljárásokkal.

 

 

 

ZDU4MGFmZ