Kezdőlap » Egészség » Vízálló Personal Pedi a személyi pedikűrös


        

Vízálló Personal Pedi a személyi pedikűrös

Kedvezményes áron!

 

Cikkszám: 205
Eredeti ár: 8 900 Ft
Akciós ár:
3 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék részletei

Itt a különleges Personal Pedi, mellyel otthonát profi pedikűrszalonná alakíthatja. Ezt a fantasztikus készüléket az elhalt bőrréteg gyors eltávolítására fejlesztették ki.

 

Most 8.900 Ft helyett 3.990 Ft


Hogyan működik a páratlan Personal Pedi?

A rotáló mikroreszelő fej hatékonyan tűntetheti el a száraz, repedezett bőrkeményedést, hogy lábát ezentúl könnyedén ápolhassa. Majd cserélje le a fejet a bőr finomra csiszolásához, hogy Ön is mesésen puha lábfejjel büszkélkedhessen. Használat után pedig egyszerűen csak öblítse le a csiszolófejet. Haladjon a lábujjakon kialakult bőrkeményedésektől a talpon át egészen a sarkon található vastag, repedezett. Puha lábfej, akár percek alatt. A különbség szemmel látható!

Akár 2500 fordulat percenként!

Varázsolja lábát selymesen puhává. A Personal Pedi használata olyan, akár egy lábmasszázs. A titok nyitja a mikroreszelő fej akár 2.500 percenkénti fordulatszámú ereje. Így könnyedén távolíthatja el a száraz, repedezett bőrrészeket, míg a csiszoló fejjel puhává kezelheti a bőrt. A Personal Pedi egy rendkívüli bőrápoló készülék, mely egyben vízálló is. Jól hallotta. Akár a tusoló alatt is használhatja. Így az eltávolított bőrmaradványokat azonnal lemoshatja.

 

 

 

OTljZWYyN