Kezdőlap » Egészség » Revoflex Xtreme. Forradalmi sporteszköz


        

Revoflex Xtreme. Forradalmi sporteszköz

 

Cikkszám: 114
Eredeti ár: 11 900 Ft
Akciós ár:
5 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék részletei

Forradalmasítsa az otthoni testedzést!


Felejtse el a hosszadalmas, drága gyakorlatokat! A Revoflex új dimenziót nyitott a görgős gyakorlatok történetében! A már jól bevált görgős gyakorlatokat sokkal könnyebben elvégezhetőbbé és hatékonyabbá tette, legfőképpen kétirányú erőkifejtéses technológiával.


Működése: ahogy előre mozgunk, a feszültség a szalagokban megnő, ezzel növelve az ellenállást, és intenzívebb edzést biztosítva. Visszacsúszáskor a megnövekedett ellenerő lassan eltűnik, ezáltal a szalagok összemennek, így pedig könnyebben vissza tudunk térni eredeti pozíciónkba.


A Revoflex mindenki edzését megkönnyíti, kondíciótól függetlenül.

Könnyebb, kevesebb erőfeszítéssel jár – az edzés így vidámabb, és további ösztönzést ad a mozgás folytatására, a céljaink elérésére.
A Revoflex a felső, középső, és alsó testrészeinkre, valamint a központi izmainkra egyaránt és egyszerre koncentrál, folyamatosan ellentétes irányú és erőkifejtést igénylő mozdulatokra kényszerítve őket, ezáltal biztosítva a folyamatos igénybevételt.

Az edzés így sokkal hatékonyabb, és sokkal kevesebb időt vesz igénybe! Sőt, az oldalirányú mozgást is lehetővé teszi. Ezen kívül képes megfeszíteni az egész testünket, megdolgozni a külső és belső combokat, mellizmokat, karokat, vállakat, és a hátat.
rev4.jpg
Minél többet használja a Revoflex-et, annál több kalóriát és zsírt éget el! Változtassa meg alakját mindössze napi 5 perc edzéssel!

Tulajdonságaok:

hatékony és szórakoztató
szinte az egész testet formálja
előremozdulás közben a gumipántok húzóereje megnő, nagyobb ellenállást biztosítva
visszagördüléskor a húzóerő csökken, így segít visszakerülni az alaphelyzetbe
kényelmes és hordozható kialakítás, könnyen állítható pántok
csúszásmentes gumialátétek védik a padlót

A csomag tartalma:

Revoflex Xtreme szett
hordtáska

 

ZTQ3MzdlMD