Kezdőlap » Egészség » Strutz testtartás javító talpbetét Kompresszíós talpbetét


        

Strutz testtartás javító talpbetét Kompresszíós talpbetét

Járj egyenes háttal,

 

Cikkszám: 153
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék részletei

Strutz testtartás javító talpbetét
Kompresszíós talpbetét - Járj egyenes háttal, lépj könnyedén, akár a strucc!

 

 

A lábfájás, lúdtalp és egyéb lábbántalmak, egyre gyakrabban vannak jelen, felgyorsult életünkben.

Ezek nagyrészét, a lábfej számára ingerszegény környezet okozza, mivel a talp általában mesterséges talajjal érintkezik közvetlenül, (aszfalt, beton, járólapok) ami a természetes földdel ellentétben nem nyeli el a rezgéseket, így azok a lábfejet terhelik.


Ha a strutz talpbetétet használod, a közérzeted jobb, a járásod könnyed és rugalmas lesz. Használhatod cipőben, csizmában, papucsban, tűsarkúban sportcipőben, mezitláb vagy zokniban is.

Észrevétlen és kényelmes viselet, ami azonnali segítséget és védelmet nyújt a lábadnak. A Strutz talpbetét viselésével csökkenthetőek a sarok-, térd-, csípő- és derékfájdalmak.


A lakosság igen jelentős része szenved különféle lábpanaszokban. Ezeknek a panaszoknak a legnagyobb része statikai eredetű. A leggyakoribb statikai panaszt okozó betegség az ún."lúdtalp".

A lúdtalp gyakorlatilag népbetegségnek számít.

Mechanikai és statikai szempontból a lábra hárul a legtöbb munka. Viseli az egész test súlyát állás és járás közben, és minden lépésnél viselnie kell a talajjal való érintkezésből származó megrázkódtatásokat.

A rugalmas betét együtt mozog a talpaddal, lépés vagy futás közben csillapítja a talpat érő rezgéseket, javítja a vérkeringést és egészségesen formálja a lábfejet. Azonnali segítség a lábnak, mégis észrevétlenül viselhető.

A talpbetét légáteresztő anyagból készült, akár cipőben, akár mezítláb hordható, a kényelmes gumírozott szalagnak köszönhetően megfelelően illeszkedik a lábra.

 

Tulajdonságai:

  • járás közbeni lengéscsillapítás
  • kényelmes gumírozott szalag
  • tartós, csúszásmentes talp
  • lélegző szövet

1cs talpbetét 2 párt tartalmaz

 

ODc3YTA4ND