Kezdőlap » Szépség-Divat » InStyler Tulip hajformázó készülék


    

InStyler Tulip hajformázó készülék

 

Cikkszám: 258
Akciós ár:
14 700 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék részletei

Itt az InStyler forradalmian új szenzációja, a Tulip hajgöndörítő készülék!

Formázzon fürtöket gyorsan és egyszerűen, ennek a különleges technikának a segítségével!

 

 • tökéletes loknik és fürtök egyetlen gombnyomásra
 • csodálatosan hullámos haj
 • lélegzetelállító frizura percek alatt.
 • hajkímélő és biztonságos
 • Szabadalmazott csomósodást megakadályozó technológia
 • időzító funkcióval és hőfokszabályozóval
 • kezdőknek és haladóknak egyaránt

Az Instyler Tulip rendkívül biztonságos, hiszen nem égetheti vele meg magát. Végre elfelejtheti a hosszadalmas, fáradságos hajcsavarást!

Az Instyler Tulip szinte elvégzi Ön helyett a munkát, nagy precízséggel és automatikusan – így lehetnek a csodaszép fürtök és hullámok ugyanolyanok, méghozzá minden egyes használatkor!


Egyedülálló, lélegzetelállító frizura pillanatok alatt!


Legyen szó a haj elöl, oldalt vagy hátul lévő részéről, a csodás frizura egyszerűen és gyorsan elkészíthető! A Tulippal egyedülálló, lélegzetelállító frizurát varázsolhat magának, akár percek alatt! Az Instyler Tulipnak hála, a fürtök tipusát Ön választhatja meg! Legyen szó lazább, vagy sűrűbb, elképesztő tartást és volument adó hulllámokról, netán lélegzetelállító, mesteri frizurát adó loknikról, a Tulippal szinte bármelyik lehetséges. Az eredmény pedig rendkívül tartós!


Szabadalmazott csomósodást megakadályozó technológiával


A Instyler Tulip-nak nem akadály ha vékonyszálú hajjal küzd, vagy ha rövid fruzurát visel, most változatossá teheti! A titok az Instyler Tulip forradalmian új szerkezetében rejlik. Az Instyler Tulip gyengéden tekeri a hajat a különleges turmalin-kerámia-henger köré. A megfelelő hőtermelés, és a tincsek egyenletes behúzása lehetővé teszi, hogy hajszálai olyan formát öltsenek, amilyet Ön szeretne. Méghozzá szinte magától.

 

Nem csomósodik vagy kuszálódik össze a haj!

Az Instyler Tulip Önt is lenyűgözi majd szabadalmaztatott, gubancolódást megakadályozó technológiájával, amelynek köszönhetően a haj nem kuszálódik vagy csomósodik össze! Függetlenül az Ön hajszálainak vastagságától és hosszúságától, a Tulip szinte bármelyik hajtincsét könnyedén húzza át szerkezetén.

Most a világ egyik leginnovatívabb hajformázó készüléke lehet az Öné!

 

 

IFrame

MTEyMz