Kezdőlap » Műszaki-Barkács » X HOSE PRO mágikus locsolócső


    

X HOSE PRO mágikus locsolócső

Ajándék szórófejjel

 

Cikkszám: 202
Méret
Eredeti ár: 18 900 Ft
Akciós ár:
3 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék részletei

Élvezze a kerti munkát a táguló locsolócsővel, amely sohasem gubancolódik össze!

Megérkezett

X-Hose Pro locsolócső

Xhose locsolócső továbbfejlesztett változata

 

18.900 Ft helyett mindössze 3.990 Ft-tól

 

+Ajándék multifunkciós szórófej!

 

Mitől jobb mint a hagyományos Xhose locsolócső?

Az Xhose Pro locsolócső erősebb és tartóssabb szerelvénnyel rendelkezikgyártásához pedig kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használtak fel.

9 rétegből felépített latexcső 1,9 centiméteres átmérőjének köszönhetően mind öntözéshez, mind pedig kocsimosáshoz optimálisan erős vízsugarat biztosít.

 

3 Féle méretben kapható: 22,5m,  30m, 60m

A megrendelésnél válassza ki a kívánt méretet

 

A locsolócső a leggyakrabban használt kerti eszköz a növények locsolására, a ház külső falának megtisztítására, az autó és a lakókocsi lemosására stb.

De a locsolócső kezelése igazán macerás tud lenni! Nagyon nehéz a súlya, egy idő után pedig elkezd összegabalyodni, ami nagyon idegesítő tud lenni.  

Elege van abból, hogy beszakad a háta, annyit kell rángatnia a locsolócsövet? Belefáradt abba, hogy hajolgatnia kell, ha ki akarja bogozni, amikor összeakad?

Mindezek a problémák mostantól könnyedén megoldhatók ezzel a speciális, forradalmian új locsolócsővel, amely teljesen ámulatba fogja ejteni különleges tulajdonságával: akár a hossza háromszorosára is képes kitágulni! 

 

Automatikusan a hossza háromszorosára tágul – csak nyissa meg a csapot!

Az XHose a világ első szuperkönnyű, rendkívül tartós, táguló locsolócsöve, amely garantáltan sohasem gabalyodik össze. Titka a szabadalmaztatásra váró technológiában rejlik, amelynek segítségével az X-hose automatikusan akár a hossza háromszorosára tágul – valahányszor Ön megnyitja a csapot!

Sohasem gabalyodik össze

Elege van az olyan locsolócsőből, amely elveszi az idejét azzal, hogy folyton összegabalyodik? Ne küszködjön vele, ne rángassa többet! A nehéz locsolócső helyett válassza az XHose-t – sohasem fog összegabalyodni! 

 
 

Másodpercek alatt automatikusan összezsugorodik – nem kell többet feltekerni

Előzze meg a rendetlenséget tároláskor! Az X Hose rendkívül kisméretűre képes összezsugorodni, ezért a tárolása nagyon egyszerű. Ha végzett, egyszerűen zárja el a csapot, és ahogy a víz távozik belőle, az XHose másodpercek alatt automatikusan visszazsugorodik és „elpakolja magát” – ezért rendkívül könnyen tárolható. 

Szuperkönnyű és egyszerűen tárolható

Az X-hose olyan kicsi, hogy akár egy vödörben vagy egy virágcserépben is elfér. Ráadásul annyira könnyű, hogy erőfeszítés nélkül viheti magával – a 15 méter hosszú X-hose súlya mindössze 0,5 kg.

 

Olvassa el újra, milyen előnyökkel jár ez a fantasztikus locsolócső!

 • Forradalom a kertészkedésben – ilyet még nem látott!
 • Automatikusan akár a mérete háromszorosára tágul! 
 • Másodpercek alatt automatikusan visszazsugorodik az eredeti méretére!
 • Biztos, hogy nem fog összegabalyodni
 • Szupererős és strapabíró, mégis rendkívül könnyű
 • Kompakt, ezért könnyen tárolható
 • Sokoldalú, mindenféle feladatra alkalmas
 • Az univerzális illesztések minden standard tartozékkal kompatibilisek.

  2-az-1-ben kialakítás erős szövet és extraszéles átmérő

  Az X-hose különleges, 2-az-1-ben kialakítású – erős, tágulásra képes belső gumicsőből és egy szupererős anyagból készült, összehajtogatott, nylon külső csőből áll. A két cső együttes segítségével az Xhose az eredeti méretének akár háromszorosára is képes megnyúlni. 

  Nagyon meg fog lepődni, mennyivel könnyebbé teszi az XHose a ház és a kert körüli munkákat. Megnyúlásra való képességével és extraszéles átmérőjével nagy erejű vízsugarat hoz létre, amely ideális az ablakok vagy a kocsi lemosására, a virágok megöntözésére és még sok egyébre. 

  Nem kell széttekerni vagy rángatni – csak nyissa meg a vizet

  Nyissa meg a vizet és az Xhose automatikusan megnyúlik – nyissa ki a végén lévő szelepet, és már öntözhet is. Zárja el a vizet, és a locsolócső másodpercek alatt összezsugorodik. Kész is!

 •  

 • z Xhose anyaga: poliészter szövet, latex csövek, ABS műanyag illesztések

  Az Xhose 30 - 238 PSI víznyomással működik! (a normál locsolócsövek víznyomása 30-90 PSI)
  Az Xhose hossza nyugalmi állapotban:

  Nyissa meg a vizet, és az Xhose automatikusan kitágul, nyissa ki a szelepet, és már öntözhet is. Zárja el a vizet, és a cső néhány másodperc alatt visszazsugorodik. Az Xhose különleges, 2 az 1-ben kialakítású- erős gumi belső cső, és tartós nylon külső cső. Ezek a csövek együtt akár eredeti hosszuk 3-szorosára is kitágulhatnak. 

 • Szuper erős, tartós, ugyanakkor rendkívül kis súlyú
 • Nem csavarodik, és nem törik meg
 • Automatikusan hosszának 3-szorosára tágul, ha a vizet beleengedik.
 • Automatikusan másodpercek alatt összezsugorodik, ha a vizet elzárják.

 

 

ZjM2ZT